FacebookInstagramTwitterYoutube
TRANSPORT GRATUIT >500LEI
PAR VIRGIN CALITATE PREMIUM
INFO: 0729198020

Cum sa ingrijesti extensiile pe timp de vara?

Home » Asha Hair » Cum sa ingrijesti extensiile pe timp de vara?
 

#letthesummerbegin

 

   Pe timpul verii suntem obisnuite sa nu acordam foarte multa atentie parului nostru, datorita sindromului "wash and go" . Fiind cald ne uscam foarte repede, parul se usuca in bucle lejere (beachy wave) si uitam sa oferim parului ingrijirea necesara pe timpul verii!  Iata cateva trucuri care vor oferi parului si extensiilor dumneavoastra ingrijirea necesara.

 

 

 

  • Rutina zilnica de BALSAM

   Indicat este atunci cand porti extensii de par, la fiecare spalare sa NU lipseasca balsamul la fiecare spalare, aplicat de la varf pana la radacina.

 

 

  • Clorul si Sarea din Ocean/Mare/Piscina

   Clorul si sarea din mare/piscina usuca foarte tare parul natural, de aceea este indicat sa evitam folosirea extensiilor cu clips direct in apa! In cazul extensiilor permanente, este recomandat sa folosim balsam/masca/ tratament/ulei profesional, pentru evitarea deshidratarea parului.

 

 

  • Evitarea spray-urilor cu sare!

   Pe timpul verii, parul nostru se adapteaza climatului si adopta buclele usoare de soare (beachy wave), majoritatea spray-urilor contin alcool si sare, doua ingrediente puternice spre uscarea parului.

 

 

  • Caldura si razele de soare!

   Uscarea parului natural fara puterea fheon-ului este indicata, dar in aceasta perioada cheratina naturala a parului nostru va iubi a fii uscat natural la temperaturi mari, rezultatul va fi umflarea parului. Recomandat este ca parul natural sa fie usucat la temperatura mica/normala cu produse puternice de hidratare.

 

 

  • Folosirea samponului uscat!

   Este indicat pe timpul verii folosirea samponului uscat, datorita temperaturilor ridicate din aceasta perioada poate determina excesul de sebum la nivelul scalpului. Cu ajutorul samponului uscat putem controla acest aspect neplacut.

 

  • Minimul necesar! 

   Extensiile de par de regula necesita ingrijire indiferent de anotimp, pieptanatul cu o perie speciala de extensii si folosirea produselor de styling fara sulfat este un minim necesar ,iar folosirea unui balsam leave-in este o extra hidratare a parului. 

 

 

 

 

 

#letthesummerbegin

FacebookInstagramTwitterYoutube
INFO: 0729198020
EMAIL: contact@ashahair.ro
ABONARE NEWSLETTER

Copyright © 2020 ASHA HAIR
Web design by Royalty