Cum sa ingrijesti extensiile pe timp de vara?

Home » AshaHair Tips » Cum sa ingrijesti extensiile pe timp de vara?
 

#letthesummerbegin

 

   Pe timpul verii suntem obisnuite sa nu acordam foarte multa atentie parului nostru, datorita sindromului "wash and go" . Fiind cald ne uscam foarte repede, parul se usuca in bucle lejere (beachy wave) si uitam sa oferim parului ingrijirea necesara pe timpul verii!  Iata cateva trucuri care vor oferi parului si extensiilor dumneavoastra ingrijirea necesara.

 

 

 

  • Rutina zilnica de BALSAM

   Indicat este atunci cand porti extensii de par, la fiecare spalare sa NU lipseasca balsamul la fiecare spalare, aplicat de la varf pana la radacina.

 

 

  • Clorul si Sarea din Ocean/Mare/Piscina

   Clorul si sarea din mare/piscina usuca foarte tare parul natural, de aceea este indicat sa evitam folosirea extensiilor cu clips direct in apa! In cazul extensiilor permanente, este recomandat sa folosim balsam/masca/ tratament/ulei profesional, pentru evitarea deshidratarea parului.

 

 

  • Evitarea spray-urilor cu sare!

   Pe timpul verii, parul nostru se adapteaza climatului si adopta buclele usoare de soare (beachy wave), majoritatea spray-urilor contin alcool si sare, doua ingrediente puternice spre uscarea parului.

 

 

  • Caldura si razele de soare!

   Uscarea parului natural fara puterea fheon-ului este indicata, dar in aceasta perioada cheratina naturala a parului nostru va iubi a fii uscat natural la temperaturi mari, rezultatul va fi umflarea parului. Recomandat este ca parul natural sa fie usucat la temperatura mica/normala cu produse puternice de hidratare.

 

 

  • Folosirea samponului uscat!

   Este indicat pe timpul verii folosirea samponului uscat, datorita temperaturilor ridicate din aceasta perioada poate determina excesul de sebum la nivelul scalpului. Cu ajutorul samponului uscat putem controla acest aspect neplacut.

 

  • Minimul necesar! 

   Extensiile de par de regula necesita ingrijire indiferent de anotimp, pieptanatul cu o perie speciala de extensii si folosirea produselor de styling fara sulfat este un minim necesar ,iar folosirea unui balsam leave-in este o extra hidratare a parului. 

 

 

 

 

 

#letthesummerbegin

AshaHair Tips
Parul uscat si lipsit de viata este cu siguranta o problema pe timpul iernii! La fel ca si in perioada de vara, in cea de iarna obisnuim sa nu acordam prea multa atentie parului nostru, iar din cauza umiditatii si climei rece, parul nostru are doar de suferit! Expertii spun ca cele mai mari probleme ale despicarii firului de par se produc pe timp de vara datorita caldurii si razelor de soare. Problemele cele mai des intalnite la parul nostru e...
Esti fericita si frumoasa detinatoare de extensii din par natural sau te gandesti la asta. Iata cateva sfaturi ce vizeaza ingrijirea corespunzatoare a unei investitii de acest fel.
ULTIMELE NOUTATI
Ce inseamna extensii din par uman?
11/11
Un par natural este un par natural! Sunteti de acord?
PUMPKIN SPICE -  AUTUMN COLOURS
18/09
Afla codul de reducere pentru noile nuante dintr-un par natural virgin 100%.
PRODUSE
SUPORT CLIENTI
INFORMATII
Livrare gratuita
pentru comenzi > 500 lei
0729198020
Copyright 2019 Asha Hair. Toate drepturile rezervate