Politica de retur

Home » Suport clienti » Politica de retur
 
  •   In cazul in care doresti sa schimbi produsul comandat cu altul sau sa returnezi comanda , acest lucru se poate face completand formularul de retur alaturat,  si trimitandu-ne produsele   comandate inapoi  pe adresa comunicata de echipa Asha Hair in confirmarea cererii de retur.
  •   Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
  •   Din motive de sanatate si igiena nu vor fi acceptate produsele desigilate , tunse , vopsite , cu urme vizibile de purtare a extensiilor deoarece in aceste conditii ele sunt considerate folosite.
  •   Asha Hair va suporta taxele de curierat doar in cazul in care produsul se dovedeste defect din fabrica.
  •   Clientul poate returna unul sau mai multe produse , in termen de 14 zile de la data confirmarii comenzii , dupa instintarea echipei AshaHair printr  formularul de retur alaturat.
  •   Produsele returnate trebuie sa fie insotite de ambalajul original si de dovada achizitiei acestora.

 

Formular de retur

Nume
 
Email
 
Telefon
 
Mesaj
 
* Toate campurile sunt obligatorii
 
Doresc sa primesc o copie a mesajului pe email
 
* Verificare anti-spam
Va rugam introduceti codul din imaginea de mai jos
 
AshaHair Tips
Pe timpul verii suntem obisnuite sa nu acordam foarte multa atentie parului nostru, datorita sindromului "wash and go" . Fiind cald ne uscam foarte repede, parul se usuca in bucle lejere (beachy wave) si uitam sa oferim parului ingrijirea necesara pe timpul verii! Iata cateva trucuri care vor oferi parului dumneavoastra ingrijirea necesara.
Fiecare tip de prindere are avantaje si dezavantaje , AshaHair va prezinta toate informatile de care aveti nevoie pentru a alege cea mai potrivita tehnica de aplicare a extensiilor. PARUL NATURAL VIRGIN- vine in stare de bulk(manunchi). Echipa Asha Hair prelucreaza la alegerea fiecareia dintre cliente sistemul de prindere: cheratina, weft(cusute,clips), micro-stik.
ULTIMELE NOUTATI
Cursuri de specializare SOON
27/05
In curand TOTUL despre extensiile din par uman kazakh si NU NUMAI....
Ce inseamna extensii din par uman?
11/11
Un par natural este un par natural! Sunteti de acord?
PRODUSE
SUPORT CLIENTI
INFORMATII
Livrare gratuita
pentru comenzi > 500 lei
0729198020
Copyright 2019 Asha Hair. Toate drepturile rezervate