Politica de retur

Home » Suport clienti » Politica de retur
 
  •   In cazul in care doresti sa schimbi produsul comandat cu altul sau sa returnezi comanda , acest lucru se poate face completand formularul de retur alaturat,  si trimitandu-ne produsele   comandate inapoi  pe adresa comunicata de echipa Asha Hair in confirmarea cererii de retur.
  •   Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
  •   Din motive de sanatate si igiena nu vor fi acceptate produsele desigilate , tunse , vopsite , cu urme vizibile de purtare a extensiilor deoarece in aceste conditii ele sunt considerate folosite.
  •   Asha Hair va suporta taxele de curierat doar in cazul in care produsul se dovedeste defect din fabrica.
  •   Clientul poate returna unul sau mai multe produse , in termen de 14 zile de la data confirmarii comenzii , dupa instintarea echipei AshaHair printr  formularul de retur alaturat.
  •   Produsele returnate trebuie sa fie insotite de ambalajul original si de dovada achizitiei acestora.

 

Formular de retur

Nume
 
Email
 
Telefon
 
Mesaj
 
* Toate campurile sunt obligatorii
 
Doresc sa primesc o copie a mesajului pe email
 
* Verificare anti-spam
Va rugam introduceti codul din imaginea de mai jos
 
AshaHair Tips
Parul uscat si lipsit de viata este cu siguranta o problema pe timpul iernii! La fel ca si in perioada de vara, in cea de iarna obisnuim sa nu acordam prea multa atentie parului nostru, iar din cauza umiditatii si climei rece, parul nostru are doar de suferit! Expertii spun ca cele mai mari probleme ale despicarii firului de par se produc pe timp de vara datorita caldurii si razelor de soare. Problemele cele mai des intalnite la parul nostru e...
Esti fericita si frumoasa detinatoare de extensii din par natural sau te gandesti la asta. Iata cateva sfaturi ce vizeaza ingrijirea corespunzatoare a unei investitii de acest fel.
ULTIMELE NOUTATI
Ce inseamna extensii din par uman?
11/11
Un par natural este un par natural! Sunteti de acord?
PUMPKIN SPICE -  AUTUMN COLOURS
18/09
Afla codul de reducere pentru noile nuante dintr-un par natural virgin 100%.
PRODUSE
SUPORT CLIENTI
INFORMATII
Livrare gratuita
pentru comenzi > 500 lei
0729198020
Copyright 2019 Asha Hair. Toate drepturile rezervate