Termeni si conditii

Home » Suport clienti » Termeni si conditii
 
  • Compania isi rezerva dreptul de a impune in orice moment un minim de comanda pentru orice comanda de bunuri facuta inainte de acceptarea acesteia.
  • Asha Hair nu-si asuma nicio responsabilitate in cazul defectelor provenite din purtare necorespunzatoare, din deteriorare intentionata, neglijenta, conditii anormale de munca, nerespectarea instructiunilor oferite de producator sau Companie , utilizare incorecta sau efectuarea de modificari fara sfatul AshaHair.
  • Prin lansarea unei comenzi  telefonice sau electronice pe site-ul nostru, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile.
  • Toate comenzile vor fi confirmate pe mail sau telefonic. 
AshaHair Tips
Esti fericita si frumoasa detinatoare de extensii din par natural sau te gandesti la asta. Iata cateva sfaturi ce vizeaza ingrijirea corespunzatoare a unei investitii de acest fel.
Parul uscat si lipsit de viata este cu siguranta o problema pe timpul iernii! La fel ca si in perioada de vara, in cea de iarna obisnuim sa nu acordam prea multa atentie parului nostru, iar din cauza umiditatii si climei rece, parul nostru are doar de suferit! Expertii spun ca cele mai mari probleme ale despicarii firului de par se produc pe timp de vara datorita caldurii si razelor de soare. Problemele cele mai des intalnite la parul nostru e...
ULTIMELE NOUTATI
Extensii din par uman kazakh TAPE IN
11/12
In luna Decembrie preturile au scazut! Noi va mai oferim cadou un cupon de reducere de 5% din comenzile de peste 300ron!
Ce inseamna extensii din par uman?
11/11
Un par natural este un par natural! Sunteti de acord?
PRODUSE
SUPORT CLIENTI
INFORMATII
Livrare gratuita
pentru comenzi > 500 lei
0729198020
Copyright 2019 Asha Hair. Toate drepturile rezervate