Termeni si conditii

Home » Suport clienti » Termeni si conditii
 
  • Compania isi rezerva dreptul de a impune in orice moment un minim de comanda pentru orice comanda de bunuri facuta inainte de acceptarea acesteia.
  • Asha Hair nu-si asuma nicio responsabilitate in cazul defectelor provenite din purtare necorespunzatoare, din deteriorare intentionata, neglijenta, conditii anormale de munca, nerespectarea instructiunilor oferite de producator sau Companie , utilizare incorecta sau efectuarea de modificari fara sfatul AshaHair.
  • Prin lansarea unei comenzi  telefonice sau electronice pe site-ul nostru, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile.
  • Toate comenzile vor fi confirmate pe mail sau telefonic. 
AshaHair Tips
Pe timpul verii suntem obisnuite sa nu acordam foarte multa atentie parului nostru, datorita sindromului "wash and go" . Fiind cald ne uscam foarte repede, parul se usuca in bucle lejere (beachy wave) si uitam sa oferim parului ingrijirea necesara pe timpul verii! Iata cateva trucuri care vor oferi parului dumneavoastra ingrijirea necesara.
Fiecare tip de prindere are avantaje si dezavantaje , AshaHair va prezinta toate informatile de care aveti nevoie pentru a alege cea mai potrivita tehnica de aplicare a extensiilor. PARUL NATURAL VIRGIN- vine in stare de bulk(manunchi). Echipa Asha Hair prelucreaza la alegerea fiecareia dintre cliente sistemul de prindere: cheratina, weft(cusute,clips), micro-stik.
ULTIMELE NOUTATI
Cursuri de specializare SOON
27/05
In curand TOTUL despre extensiile din par uman kazakh si NU NUMAI....
Ce inseamna extensii din par uman?
11/11
Un par natural este un par natural! Sunteti de acord?
PRODUSE
SUPORT CLIENTI
INFORMATII
Livrare gratuita
pentru comenzi > 500 lei
0729198020
Copyright 2019 Asha Hair. Toate drepturile rezervate