FacebookInstagramTwitterYoutube
TRANSPORT GRATUIT >500LEI
PAR VIRGIN CALITATE PREMIUM
INFO: 0729198020

Metode de plata

Home » Suport clienti » Metode de plata
 
  • Comenzile vor fi livrate prin servicii de curierat in Romania si UE.  In cazul coletelor comandate in Romania plata se va face ramburs la colet sau plata cu cardul bancar, iar pentru UE plata trebuie facuta inaintea trimiterii coletului,plata cu cardul sau plata in contul cumunicat de echipa Asha Hair la confirmarea comenzii. In caz contrar comanda se va anula.

 

  • Daca ati ales metoda de plata  prin card bancar este necesar sa completati un formular cu informatii despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 

  •  Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 

  •  "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

  • Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

  • Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica preturile aplicabile serviciilor in orice moment, fara nicio notificare in prealabil si fara motivare. Noile preturi vor fi aplicabile numai serviciilor/produselor achizitionate dupa data modificarii preturilor.

 

  • Toate preturile de pe situl nostru sunt exprimate-n lei.

 

  • Livrarea in tara se va efectua in 2-5 zile lucratoare.

 

  • În cazul în care  primim informații eronate legate de facturare sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii sau se poate anula comanda fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
FacebookInstagramTwitterYoutube
INFO: 0729198020
EMAIL: contact@ashahair.ro
ABONARE NEWSLETTER

Copyright © 2021 ASHA HAIR
Web design by Royalty