Tipuri de prindere

Home » AshaHair Tips » Tipuri de prindere
 
  Fiecare tip de prindere are avantaje si dezavantaje , AshaHair va prezinta toate informatile de care aveti nevoie pentru a alege cea mai potrivita tehnica de aplicare a extensiilor. 
  PARUL NATURAL VIRGIN- vine in stare de bulk(manunchi). Echipa Asha Hair prelucreaza la alegerea fiecareia dintre cliente sistemul de prindere:  cheratina, weft(cusute,clips), micro-stik.
 
 
 
  • SISTEM DE PRINDERE- WEFT APLICAT CU MICRO

Ce este acest sistem de prindere?  Este ultima metoda de aplicare a extensiilor, mai bine spus TRESE aplicate cu inele. Parul dumneavoastra are cel mai putin de suferit, deoarece pentru aplicarea lor sunt folosite foarte putine inele.

La cat timp trebuiesc ridicate?  Extensiile weft cu inele , trebuiesc ridicare o data la 1-2luni

Avantajele extensiilor weft?  Rapid de aplicat si ridicat, ofera mult volum parului, se pot folosi si cu clips, personalizand dupa preferinte tresa.

Dezavantajele extensiilor weft?  Trebuie uscate foarte bine tresele, acomodarea dureaza si o saptamana.

 

 

 

 

 
  •  SISTEM DE PRINDERE – CHERATINA

Ce este acest sistem de prindere?  Este cel mai folosit sistem de prindere de pana acum, aplicarea extensiilor cu cheratina cu ajutorul aparatului la cald, practic este rulata keratina folosita impreuna cu suvita dumneavoastra! IMPORTANT de stiut este ca acest sistem de prindere NU distruge daca este folosita KERATINA PURA 100%, iar demontarea lor este facuta de un technician profesionist!


Cat timp dureaza montarea?  Durata aplicarii extensiilor cu keratina este in jur de 1-2 ore, depinde de numarul suvitelor.

La cat timp trebuiesc ridicate?  Depinde de cat de repede creste parul , aprozimativ- 2-3luni

Avantajele extensiilor cu cheratina?  Cele mai sigure si rezistente aplicate, putin vizibile.

Dezavantajele extensiilor cu cheratina?  In cazul in care nu sunt intretinute corespunzator, aplicate corect sau date jos de un technician profesionist, pot rupe parul. 

 

 

 

 

  • SISTEM DE PRINDERE – MICRO-STIK

Ce este acest sistem de prindere?  Acest sistem de prindere este cel mai mult ales de catre cliente noastre. Sunt cele mai de mijloc, aplicate la rece, cu ajutorul unor bilute.

Cat timp dureaza montarea?  Aproximativ o ora, depinde de numarul suvitelor.

La cat timp trebuiesc ridicate?  Depinde de cat de repede creste parul si ingrijirea lor, aproximativ 1-2luni.

Avantajele extensiilor cu microstik?  Aplicarea si remontarea extensiilor se face rapid, fara a deteriora parul, adaptarea se face in maxim 3 zile si rezista bine o data aplicate corect.

Dezavantajele extensiilor cu microstik?  putin vizibile  

AshaHair Tips
Parul uscat si lipsit de viata este cu siguranta o problema pe timpul iernii! La fel ca si in perioada de vara, in cea de iarna obisnuim sa nu acordam prea multa atentie parului nostru, iar din cauza umiditatii si climei rece, parul nostru are doar de suferit! Expertii spun ca cele mai mari probleme ale despicarii firului de par se produc pe timp de vara datorita caldurii si razelor de soare. Problemele cele mai des intalnite la parul nostru e...
Esti fericita si frumoasa detinatoare de extensii din par natural sau te gandesti la asta. Iata cateva sfaturi ce vizeaza ingrijirea corespunzatoare a unei investitii de acest fel.
ULTIMELE NOUTATI
Ce inseamna extensii din par uman?
11/11
Un par natural este un par natural! Sunteti de acord?
PUMPKIN SPICE -  AUTUMN COLOURS
18/09
Afla codul de reducere pentru noile nuante dintr-un par natural virgin 100%.
PRODUSE
SUPORT CLIENTI
INFORMATII
Livrare gratuita
pentru comenzi > 500 lei
0729198020
Copyright 2019 Asha Hair. Toate drepturile rezervate