DESPRE EXTENSIILE ASHA HAIR

Home » Asha Hair » DESPRE EXTENSIILE ASHA HAIR
 
  • Parul Kazakh este procurat din Kazakhstan. In istorie pe la mijlocul secolului al XIX-lea întreaga tara facea parte din Imperiul Rus, astfel acest par concureaza cu parul rusesc, genetica parului fiind foarte apropiata. Un par KAZAKH natural pur, virgin, este foarte greu de procurat, fiind foarte rar si tot mai rar, noi suntem primii din Romania care aducem pe piata acest tip de par. 

 

  • Cel mai bun par dintre toate tipurile ,  cel mai rar gasit, pur si virgin. Textura lui fiind mediu moale , se potriveste foarte bine cu parul European. Este cel mai usor  de decolorat dintre toate tipurile de par, suporta foarte bine orice tip de vopsea/decolorat,  fiind  cel mai calitativ dintre toate tipurile oferite de AshaHair!

 

   

 

   El provine in starea initiala de culoare inchisa ,maxim #2. Parul kazakhstanez este unul mediu moale, extrem de matasos. El rezista minim 1an la decolorari, spalari si coafuri.

 

  Se regaseste drept si usor ondulat. Se potriveste oricarei femei din Europa datorita texturii lui maleabile, nici prea aspru, nici prea moale! Se coafeaza perfect orice coafura, foarte usor de lucrat cu el de vopsit/decolorat, cuticula firului de par si textura raman intacte dupa astfel de procese.

 

  Colaboram cu cei mai buni colectori, fiecare codita colectata este atent studiata si avut grija dupa fiecare proces de decolorare, calitatea sa ramana intacta! Cuticula sa nu fie distrusa, fara nici un gram de silicon adaugat!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • ESTE CEL MAI RAR, POTRIVIT SI CALITATIV PAR DIN LUME!

Asha Hair
Pe timpul verii suntem obisnuite sa nu acordam foarte multa atentie parului nostru, datorita sindromului "wash and go" . Fiind cald ne uscam foarte repede, parul se usuca in bucle lejere (beachy wave) si uitam sa oferim parului ingrijirea necesara pe timpul verii! Iata cateva trucuri care vor oferi parului dumneavoastra ingrijirea necesara.
Despre parul uman kazakh folosit la prelucrarea extensiilor ASHA HAIR
ULTIMELE NOUTATI
Ce inseamna extensii din par uman?
02/02
Un par natural este un par natural! Sunteti de acord?
Cursuri de specializare Totul despre extensiile de par ASHA HAIR
23/09
Totul despre extensiile de par ASHA HAIR
PRODUSE
SUPORT CLIENTI
INFORMATII
Livrare gratuita
pentru comenzi > 500 lei
0729198020
Copyright 2020 Asha Hair. Toate drepturile rezervate