FacebookInstagramTwitterYoutube
TRANSPORT GRATUIT >500LEI
PAR VIRGIN CALITATE PREMIUM
INFO: 0729198020

Asha Hair

Home » Asha Hair
 
  • Parul Kazakh este procurat din Kazakhstan. In istorie pe la mijlocul secolului al XIX-lea întreaga tara facea parte din Imperiul Rus, astfel acest par concureaza cu parul rusesc, genetica parului fiind foarte apropiata. Un par KAZAKH natural pur, virgin, este foarte greu de procurat, fiind foarte rar si tot mai rar, noi suntem primii din Romania care aducem pe piata acest tip de par. 

 

  • Cel mai bun par dintre toate tipurile ,  cel mai rar gasit, pur si virgin. Textura lui fiind mediu moale , se potriveste foarte bine cu parul European. Este cel mai usor  de decolorat dintre toate tipurile de par, suporta foarte bine orice tip de vopsea/decolorat,  fiind  cel mai calitativ dintre toate tipurile oferite de AshaHair!

 

   Majoritatea femeilor il declara mai bun decat parul brazilian.

   El provine in starea initiala de culoare inchisa ,maxim #2. Parul kazakhstanez este unul mediu aspru, mediu moale, extrem de matasos. El rezista minim 1an la decolorari, spalari si coafuri.

 

  Se regaseste drept si usor ondulat. Se potriveste oricarei femei din Europa datorita texturii lui maleabile, nici prea aspru, nici prea moale! Se coafeaza perfect orice coafura, foarte usor de lucrat cu el de vopsit/decolorat, cuticula firului de par si textura raman intacte dupa astfel de procese.

 

  Colaboram cu cei mai buni colectori, fiecare codita colectata este atent studiata si avut grija dupa fiecare proces de decolorare, calitatea sa ramana intacta! Cuticula sa nu fie distrusa, fara nici un gram de silicon adaugat!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • ESTE CEL MAI RAR, POTRIVIT SI CALITATIV PAR DIN LUME!
CUM SA INGRIJESTI EXTENSIILE PE TIMP DE VARA?
Pe timpul verii suntem obisnuite sa nu acordam foarte multa atentie parului nostru, datorita sindromului "wash and go" . Fiind cald ne uscam foarte repede, parul se usuca in bucle lejere (beachy wave) si uitam sa oferim parului ingrijirea necesara pe timpul verii! Iata cateva trucuri care vor oferi parului dumneavoastra ingrijirea necesara.
DESPRE EXTENSIILE ASHA HAIR
Despre parul uman kazakh folosit la prelucrarea extensiilor ASHA HAIR
CUM SA INGRIJESTI PARUL SI EXTENSIILE PE TIMP DE IARNA?
Parul uscat si lipsit de viata este cu siguranta o problema pe timpul iernii! La fel ca si in perioada de vara, in cea de iarna obisnuim sa nu acordam prea multa atentie parului nostru, iar din cauza umiditatii si climei rece, parul nostru are doar de suferit! Expertii spun ca cele mai mari probleme ale despicarii firului de par se produc pe timp de vara datorita caldurii si razelor de soare. Problemele cele mai des intalnite la parul nostru este pierderea culorii de pe par pana la dezhidratarea firului de par.
SFATURI DE INGRIJIRE
Esti fericita si frumoasa detinatoare de extensii din par natural sau te gandesti la asta. Iata cateva sfaturi ce vizeaza ingrijirea corespunzatoare a unei investitii de acest fel.
FacebookInstagramTwitterYoutube
INFO: 0729198020
EMAIL: contact@ashahair.ro
ABONARE NEWSLETTER

Copyright © 2020 ASHA HAIR
Web design by Royalty