Montari Profesionale

Home » Montari Profesionale
 

  Singurul loc din Timisoara, unde se pot aplica extensii din par uman 100%, cu texturi diferite in functie de tara de provenienta !Punem la dispozitie servicii de intretinere a extensiilor, montari profesionale , inclusiv consultanta pe toata durata purtarii. 

 

 •  Cu o experienta de peste 10ani, am reusit sa aduce pe piata din Romania cele mai bune extensii  din par natural UMAN 100%.

 

Extensiile sunt de calitate superioara din par natural 100% virgin. Firul are cuticula intacta, neefiind atacata in procesul de productie ,are o rezistenta de peste 12 luni si o reactie foarte buna a parului in timp. Tot parul este colectat personal de catre noi in Myanmar, Kazakhstan si  PRELUCRAT MANUAL in EUROPA.

 

Primul loc in Timisoara, in care Tehnicianul Specialist, va poate ajuta pentru alegerea corecta a extensiilor de par, intretinerea extensiilor si cea mai buna consultanta pe toata perioada de purtare.

 

 

  Alegerea corecta a extensiilor necesita o programare din timp! Programarile se fac din timp cu 3-4 zile minim.
 

 

Serviciile oferite de ASHA HAIR sunt:

 

 • Consultanta pentru a alege cel mai potrivit tip de par (sistem de prindere/nuanta/textura,lungime)

 • Consultanta pe toata perioada purtarii (ingrijirea parului)

 • Montare profesionala ( cu o experienta de minim 10ani in domeniu)

 • Demontare extensii (descalcire si extragerea sistemului de prindere)

 • Prelucrarea extensiilor- (constructia sistemului de prindere-Cheratina/Micro-stik/Cusute,etc)

 • Prelucrarea extensiilor ( pe orice sistem de prindere)

Afla tot ce trebuie sa stii despre montarea si ingrijirea extensiilor si decide daca sunt extensiile potrivite pentru tine si stilul tau de viata. 

           

Sistemele de prindere oferite de Asha Hair sunt:

 

 

 

 

 

 

Micro-stik

Extensiile cu micro-stik se monteaza doar de un stilist. Acestea se monteaza prin fixarea ineluselor pe suvita de par. Extensiile cu microring rezista 2-3luni, dupa care trebuie ridicate.

Extensiile cu micro-stik sunt aplicate la rece fara lipire, ele doar se capseaza cu un cleste profesional iar inelele pentru aplicarea lor au silicon de protectie.

Stick-ul extensiei este prelucrat manual cu ajutorul cheratinei si poate sa difere marimea suvitei!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cheratina

Cheratina are rolul de a hrani intensiv firul de par, de aceea extensiile cu cheratina pot fi alegerea perfecta pentru parul tau. 

Extensiile cu cheratina sunt extensii permanente, 100% din par uman, cu lipire la cald, care trebuie neaparat sa fie montate de catre o persoana experimentata. Au garantie 6 luni de zile de la prima montare, insa pot fi tinute pana la 12 luni daca sunt ingrijite corespunzator. 

Dintre toate extensiile, cele cu cheratina rezista cel mai mult in par. Unghia de cheratina a extensiilor (legatura) este o substanta nutritiva naturala, care nu afecteaza parul la lipire sau pe parcursul folosirii lor si care se indeparteaza foarte usor, cu o solutie speciala.

 Este important de retinut faptul ca aceste extensii se pot refolosi - nu este nevoie decat sa schimbi cheratina. 

 

 

 

Weft(cusute/prinse cu inel sau clips)

Extensiile cusute sunt permanente si pot dura intre 3-4 luni, in functie de cat de repede iti creste parul. Aceste extensii cusute se gasesc  la metru, asa ca trebuie sa te decizi asupra culorii pe care ti-o doresti si asupra lungimii. O data ce acestea doua au fost hotarate, ele vor fi masurate si taiate dupa preferintele tale.

 

 

 

 

 

 

Toate accesoriile sunt incluse in fiecare procedeu( cheratina pura, inele cu silicon pentru protejarea firului, solutii de indepartat extensiile, benzi,etc)

 

 

 • In cazul extensiilor cu Cheratina se foloseste DOAR cheratina PURA 100% astfel parul NU este afectat!
 • In cazul extensiilor cu Micro-stik se foloseste bilute de 5.0x3.0x3.0mm care au inclus silicon in protejarea firului de par!
 • In cazul extensiilor cu Banda se foloseste banda ultra strog, rezistenta la apa.
 • In cazul extensiilor Cusute (prinse cu inele) se foloseste inele micro-stik 5.0x3.0x3.0mm
 • In cazul extensiilor Clip-on se foloseste clipsuri cu silicon pentru protejarea firului.
 • In cazul indepartarii extensiilor se folosesc doar produse profesionale!
AshaHair Tips
Pe timpul verii suntem obisnuite sa nu acordam foarte multa atentie parului nostru, datorita sindromului "wash and go" . Fiind cald ne uscam foarte repede, parul se usuca in bucle lejere (beachy wave) si uitam sa oferim parului ingrijirea necesara pe timpul verii! Iata cateva trucuri care vor oferi parului dumneavoastra ingrijirea necesara.
Fiecare tip de prindere are avantaje si dezavantaje , AshaHair va prezinta toate informatile de care aveti nevoie pentru a alege cea mai potrivita tehnica de aplicare a extensiilor. PARUL NATURAL VIRGIN- vine in stare de bulk(manunchi). Echipa Asha Hair prelucreaza la alegerea fiecareia dintre cliente sistemul de prindere: cheratina, weft(cusute,clips), micro-stik.
ULTIMELE NOUTATI
Cursuri de specializare SOON
27/05
In curand TOTUL despre extensiile din par uman kazakh si NU NUMAI....
Ce inseamna extensii din par uman?
11/11
Un par natural este un par natural! Sunteti de acord?
PRODUSE
SUPORT CLIENTI
INFORMATII
Livrare gratuita
pentru comenzi > 500 lei
0729198020
Copyright 2019 Asha Hair. Toate drepturile rezervate