FacebookInstagramTwitterYoutube
TRANSPORT GRATUIT >500LEI
PAR VIRGIN CALITATE PREMIUM
INFO: 0729198020

Suport clienti

Home » Suport clienti
 
CUM COMAND
Prin intermediul www.AshaHair.ro puteti comanda online, simplu si rapid, produsele dorite. Iata cateva detalii despre pasii care trebuie urmati pentru a finaliza o comanda.
METODE DE PLATA
Comenzile vor fi livrate prin servicii de curierat in Romania si UE. In cazul coletelor comandate in Romania plata se va face ramburs la colet sau card bancar ,iar pentru UE plata trebuie facuta inaintea trimiterii coletului, in contul comunicat de echipa Asha Hair la confirmarea comenzii sau card bancar.
TERMENI SI CONDITII
Prin lansarea unei comenzi telefonice sau electronice pe site-ul www.AshaHair.ro, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile. Toate comenzile vor fi confirmate pe mail sau telefonic.
POLITICA COOKIE-URI
AshaHair.ro utilizează module cookie proprii și de la partenerii noștri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut sau anunțuri personalizate, relevante pentru tine. Continuă să navighezi pe site sau alege să accepți dacă ești de acord cu utilizarea acestora.
LIVRAREA PRODUSELOR
Comenzile vor fi livrate prin servicii de curierat rapid pe intreg teritoriul Romaniei , cat si UE.
POLITICA DE RETUR
Ceea ce ai comandat nu este ceea ce ți-ai dorit sau produsul prezinta un defect ? Nu e nicio problemă, poți returna sau schimba produsul daca nu esti multumit de calitatea acestuia , daca nu corespunde cu ce ai comandat sau ai identificat un defect de fabricație. În orice situație, iată câteva informații care să te ajute să returnezi produsul .
FacebookInstagramTwitterYoutube
INFO: 0729198020
EMAIL: contact@ashahair.ro
ABONARE NEWSLETTER

Copyright © 2021 ASHA HAIR
Web design by Royalty