Ce inseamna extensii din par uman?

Home » Noutati » Ce inseamna extensii din par uman?
 
Ce inseamna extensii din par uman? 11 / 11


Un par natural este un par natural! Sunteti de acord?

Toate extensiile din par natural trebuie sa se comporte exact ca si parul nostru! Sa nu existe nici o restrictie la ingrijirea lor... decat cea aferenta lor ( repus lunar la 2-5luni depinde de sistemul de prindere si de parul dumneavostra)! Iar toate extensiile din par natural aduse un cantitati industriale, care necesita ingrijire speciala fac parte doar de o strategie de marketing.

 

 

DIFERENTA intre un par uman si cel combinat cu silicon, este ca parul uman NATURAL 100% are nevoie de o ingrijire MINIMA iar cel combinat cu silicon are nevoie de o ingrijire SPECIALA.

AshaHair Tips
Pe timpul verii suntem obisnuite sa nu acordam foarte multa atentie parului nostru, datorita sindromului "wash and go" . Fiind cald ne uscam foarte repede, parul se usuca in bucle lejere (beachy wave) si uitam sa oferim parului ingrijirea necesara pe timpul verii! Iata cateva trucuri care vor oferi parului dumneavoastra ingrijirea necesara.
Fiecare tip de prindere are avantaje si dezavantaje , AshaHair va prezinta toate informatile de care aveti nevoie pentru a alege cea mai potrivita tehnica de aplicare a extensiilor. PARUL NATURAL VIRGIN- vine in stare de bulk(manunchi). Echipa Asha Hair prelucreaza la alegerea fiecareia dintre cliente sistemul de prindere: cheratina, weft(cusute,clips), micro-stik.
ULTIMELE NOUTATI
Cursuri de specializare SOON
27/05
In curand TOTUL despre extensiile din par uman kazakh si NU NUMAI....
Ce inseamna extensii din par uman?
11/11
Un par natural este un par natural! Sunteti de acord?
PRODUSE
SUPORT CLIENTI
INFORMATII
Livrare gratuita
pentru comenzi > 500 lei
0729198020
Copyright 2019 Asha Hair. Toate drepturile rezervate