Ce inseamna extensii din par uman?

Home » Noutati » Ce inseamna extensii din par uman?
 
Ce inseamna extensii din par uman? 11 / 11


Un par natural este un par natural! Sunteti de acord?

Toate extensiile din par natural trebuie sa se comporte exact ca si parul nostru! Sa nu existe nici o restrictie la ingrijirea lor... decat cea aferenta lor ( repus lunar la 2-5luni depinde de sistemul de prindere si de parul dumneavostra)! Iar toate extensiile din par natural aduse un cantitati industriale, care necesita ingrijire speciala fac parte doar de o strategie de marketing.

 

 

DIFERENTA intre un par uman si cel combinat cu silicon, este ca parul uman NATURAL 100% are nevoie de o ingrijire MINIMA iar cel combinat cu silicon are nevoie de o ingrijire SPECIALA.

AshaHair Tips
Esti fericita si frumoasa detinatoare de extensii din par natural sau te gandesti la asta. Iata cateva sfaturi ce vizeaza ingrijirea corespunzatoare a unei investitii de acest fel.
Parul uscat si lipsit de viata este cu siguranta o problema pe timpul iernii! La fel ca si in perioada de vara, in cea de iarna obisnuim sa nu acordam prea multa atentie parului nostru, iar din cauza umiditatii si climei rece, parul nostru are doar de suferit! Expertii spun ca cele mai mari probleme ale despicarii firului de par se produc pe timp de vara datorita caldurii si razelor de soare. Problemele cele mai des intalnite la parul nostru e...
ULTIMELE NOUTATI
Extensii din par uman kazakh TAPE IN
11/12
In luna Decembrie preturile au scazut! Noi va mai oferim cadou un cupon de reducere de 5% din comenzile de peste 300ron!
Ce inseamna extensii din par uman?
11/11
Un par natural este un par natural! Sunteti de acord?
PRODUSE
SUPORT CLIENTI
INFORMATII
Livrare gratuita
pentru comenzi > 500 lei
0729198020
Copyright 2019 Asha Hair. Toate drepturile rezervate